Verhuur kerkgebouw

Ons kerkgebouw is te huur voor trouwerijen die passen bij de protestantse traditie. Het knusse en monumentale karakter van de kleine dorpskerk, onderdeel van beschermd dorpsgezicht Oosterwijk, is een mooie en passende ambiance om je huwelijk voor Gods aangezicht te laten voltrekken. En zeker nu er ook de mogelijkheid is om de trouwdienst live via beeld en geluid mee te beleven en er een opname van te laten maken.

Aan verhuur van de kerk met eventuele aanvullende diensten (bijv. een organist) zijn voorwaarden verbonden. In goed overleg met u maken we de keuzes. En uiteraard bestaat er de mogelijkheid om, voordat u een keus maakt, de kerk en directe omgeving te bekijken.

Wilt u meer informatie over het huren van de kerk, een bezichtiging afspreken, of de huurtarieven? Neem dan contact op met:

En wist u dat op loopafstand (350 meter, 4 minuten lopen) Herberg De Lingehoeve is gevestigd? Waar trouwen in een nostalgische sfeer uitstekend aansluit op de sfeer in ons kerkgebouw? Zie https://www.herbergdelingehoeve.nl